Един от пътниците от фаталния полет със самолет Boeing-737 MAX 8,

...
Един от пътниците от фаталния полет със самолет Boeing-737 MAX 8,
Коментари Харесай

Невиждан късмет! Пътник от фаталния полет с Boeing-737 MAX 8 се спасил по чудо

Един от пасажерите от съдбовния полет със самолет Boeing-737 MAX 8, който се разруши 13 минути след излитането си в Индонезия, е извадил невъобразим шанс. Човекът не се е качил на борда, защото е попаднал в трафик и е изпуснал обречения полет на Lion Air, оповестява " Дейли мейл ".

``
реклама

Сони Сериаван, чиновник във финансовото министерство на Индонезия, е трябвало да бъде един от 189-те души на полет JT 610, когато той излита от столицата Джакарта.

Сетияван е отлетял по-късно за Пангкал Пинганг с друга самолетна компания. Снимките му демонстрират, че е заобиколен от публицисти, откакто през днешния ден дошъл безвредно.    
 



Припомняме, че минути след политане, самолетът изчезна от радара, преди да се изкачи на повече от 1500 метра височина в над Яванско море. Всички пасажери на борда на самолета са починали. 
 



Ръководителят на компанията " Лайън Еър " разгласи, че падналия Boeing-737 MAX 8 е имал механически проблеми по време на последния си полет. Те не са били отстранени.  На мястото на злополуката е открит взривен резервоарът за гориво. 

" Резервоарът е бил разрушен и е изминал ", показва източник от Агенцията за реакция при изключителни обстановки.  Индонезийският президент изрече съболезнованията си към околните на починалите. 
 



Превод и редакция: Блиц

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР